Bosnian (BA)
Novosti
Poliklinika Karabeg na Euroazijskom kongresu u Istanbulu

U Istanbulu se od 20. do 24. juna 2018. održao Euroazijski Kongres plastičnih i rekonstruktivnih hirurga, kojem su, kao jedini predstavnici iz Bosne i Hercegovine, prisustvovali Profesor. dr. Reuf Karabeg i Primarijus dr. Amela Karabeg.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Video slika iz poliklinike Karabeg obišla svijet

Udruženje plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih hirurga u Bosni i Hercegovini, čiji je predsjednik Prof. Reuf Karabeg, u Sarajevu je protekli vikend organiziralo Internacionalni simpozijum, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Federacije BiH i Grada Sarajeva.

Tema simpozijuma je bila Estetska, funkcionalna, rekonstruktivna hirurgija nosa i hirurško uljepšavanje nosa.

e-max.it: your social media marketing partner
 
U Sarajevu je 16.12.2017. održan internacionalni simpozijum ljekara

Profesor dr Karabeg, koji je član američkog Udruženja plastičnih hirurga te evropskog ESPRASa, ponovno je izabran za predsjednika Udruženja plastičnih, rekonstruktivnih i eststskih hirurga u BiH.

U Sarajevu je 16.12.2017. g. održan Simpozijum plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije u organizaciji Udruženja plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih hirurga u BiH i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja FBiH, te uz podršku Ljekarske komore FBiH.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Profesor Karabeg iz Istanbula o uglednom Simpozijumu i zadnjim tehnikama rinoplastike u svijetu

U Istanbulu se od 8. do 10. decembra održava 1. Simpozijum s operacijama "uživo", a koje organizira Evropsko Udruženje hirurga za operacije nosa (RSE).

Cilj je edukacija, razmjena iskustva i kontinuirano informiranje o zadnjim trendovima rinoplastike tj.estetske i funkcionalne operacije nosa.

Jedini predstavnici iz BiH su bili dr Amela Karabeg i prof. dr Reuf Karabeg.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Prof. dr Reuf Karabeg za Oslobođenje | Svako ima pravo da bude ljepši

Estetska hirurgija u BiH definitivno više nije tabu. Pod nož sve češće odlaze i "obični" građani, a poznati i slavni više se ne srame otvoreno priznati da su za njihovu ljepotu barem dijelom odgovorni vješti estetski hirurzi. S tim povodom Oslobođenje je razgovaralo sa bh. plastičnim hirurgom, jedinim članom američkog Udruženja plastičnih hirurga iz naše države, predsjednikom Udruženja plastičnih i estetskih hirurga iz BiH i profesorom na Medicinskom i Stomatološkom fakultetu dr. Reufom Karabegom.

e-max.it: your social media marketing partner
 
U Sarajevu završen Prvi seminar sportske medicine: Zanimljiva predavanja prof. dr Reufa Karabega

- Drago mi je da sam dobio poziv OKBiH. Pozvano predavanje je bilo na temu povrede hrskavice. Bilo je govora o rezulatima u svijetu, ali i u BiH. Naša zemlja je tako postala prva van EU i šesta država u svijetu u kojoj je urađena transplantacija kultivisane hrskavice zadnje generacije. Govorio sam i o transplantaciji matičnih ćelija koja je trend u svijetu – kazao je za „Avaz“ prof. dr. Reuf Karabeg.

 

e-max.it: your social media marketing partner
 
Stručnjaci za Avaz | Prof. dr. Reuf Karabeg: Hirurg u službi ljepote

Piše: Prof. dr. Reuf Karabeg

Ponukan čestim razočarenjem pacijenata zbog saznanja da ožiljci nakon estetskih operacija moraju postojati (mada najčešće teško uočljivi) ili da su moguće komplikacije procedure i slično, smatram da je vrlo važno pojasniti specifičnosti estetske hirurgije.

Estetska hirurgija jeste umjetnost, ali i prije svega hirurška disciplina. Bliskost ta dva područja je i u tome što je i u hirurgiji i u umjetnosti rezultat najčešće odmah vidljiv i prepoznatljiv.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Stručnjaci za Avaz | Amela Karabeg: Nakon zahvata na grudima žena se osjeća poželjno i samouvjereno

03.08.2017.

Prim.dr.Amela Karabeg objašnjava kako estetski zahvat grudi pozitivno djeluje na psihološki aspekt, samopouzdanje i emotivni život pacijentica, te diskutuje često postavljena pitanja kao sto su korekcija asimetricnih grudi, mogućnost dojenja i procedura operacije.

Stručnjaci za Avaz | Amela Karabeg: Nakon zahvata na grudima žena se osjeća poželjno i samouvjereno . Edukacija pacijenata je od vitalnog značaja, tako da se…
ZDRAVLJE.AVAZ.BA
e-max.it: your social media marketing partner
 
Profesor Reuf Karabeg i primarijus Amela Karabeg dostojno predstavljali BiH u St. Petersburgu

24.10.2016.

U ruskom Sankt Petersburgu se jučer završio „Napredni kongres esteske hirurgije i kongres kozmetske hirurgije“, kojima su iz Bosne i Hercegovine, kao jedini predstavnici, prisustvovali primarijus dr. Amela Karabeg i profesor dr. Reuf Karabeg.

e-max.it: your social media marketing partner
 
AlfaTV Sarajevo - TV Ordinacija - Prof. dr sci Reuf Karabeg (VIDEO)

08.05.2015

Prim. dr. sci. Reuf Karabeg bio je gost emisije TV Ordinacija na AflaTV. Tema emisije je bila karcinom kože i humanitarna akcija ranog otkrivanja melanoma. Pogledajte video u prilogu.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Predstavnici Poliklinike Karabeg na kongresu Mentor Course of Surgical Excellence

24.04.2014.

Poštovani pacijenti,

U Amsterdamu se ovaj vikend održava Mentor Course of Surgical Excellence sa 200 prisutnih plastično-rekonstruktivnih hirurga iz cijelog svijeta. Iz BiH su prisutna 3 a jedan od njih je i Prof. Reuf Karabeg. Tema je dojka - povećanje, podizanje, redukcija te rekonstrukcija nakon odstranjenja zbog karcinoma. Poseban akcent je stavljen na najnovije studije I tehnike, te sigurnost pacijenta, prije svega. Na slici ispod je Prof. Karabeg s Prof. Denisom Hammondom iz USA i prof Luisom del Yerro iz Madrida, pozvanim predavačima na kongresu.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Docent dr sci dr Reuf Karabeg promoviran u akademsko zvanje izvanredni profesor

05.12.2014.

Docent dr sci dr Reuf Karabeg je promoviran dana 5.12.2014. u akademsko zvanje izvanredni profesor na Medicinskom fakultetu u Sarajevu, nastavni predmet HIRURGIJA, oblast PLASTIČNA i REKONSTRUKTIVNA hirugija.

e-max.it: your social media marketing partner
 
HayatTV BiH - NEKI DRUGI JA - Gost: prof.dr.sci. Reuf Karabeg (VIDEO)

08.12.2014.

Gost emisije 'Neki drugi ja' Hayat TV bio je prof dr sci Reuf Karabeg. Pogledajte video  u prilogu.

e-max.it: your social media marketing partner
 
Promovirana prva knjiga o plastičnoj i rekonstruktivnoj hirurgiji autora prof dr Reufa Karabega (VIDEO - TV1)

06.12.2014.

Prva knjiga u regionu iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije promovirana je danas u Sarajevu.

Knjiga je rezultat saradnje autora prof. dr. Reufa Karabega i stručnjaka iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, SAD-a i BiH. “Osnovi plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije” naziv je knjige prof.dr. Reufa Karabega. Knjiga će služiti kao udžbenik studentima medicine ali i specijalizantima i svima koji se bave ovom granom hirurgije...

 

e-max.it: your social media marketing partner
 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 1 od 2

. . . . .

Karabeg Medical Group

Himze Polovine br. 39
71 000 Sarajevo;
Bosna i Hercegovina

tel: +387 33 556 556
fax: +387 33 556 555

 

 

 

 

© 2016 Karabeg Medical Group - All rights reserved | Site map

 

 

Pratite nas na Facebooku: