Bosnian (BA)
Profesor Reuf Karabeg i primarijus Amela Karabeg dostojno predstavljali BiH u St. Petersburgu

24.10.2016.

U ruskom Sankt Petersburgu se jučer završio „Napredni kongres esteske hirurgije i kongres kozmetske hirurgije“, kojima su iz Bosne i Hercegovine, kao jedini predstavnici, prisustvovali primarijus dr. Amela Karabeg i profesor dr. Reuf Karabeg.

Oni su bili u prilici vidjeti operativne zahvate uživo u operacionoj sali, ali i video prezentacije najkomplikovanijih slučajeva i njihova rješenja.

Prim. dr Amela Karabeg i Prof dr Reuf Karabeg

Operacije su bile iz svih oblasti plastične i estetske hirurgije - u sklopu plastično rekonstruktivne hirurgije glave i lica, grudi, tijela, liposukcije, te sve vrste kozmetskih (fileri, botoksi, laseri, dermoabrazije, pilinzi...) i hirurških zahvata.

Prof dr Reuf Karabeg u Sankt Petersburgu

U Sankt Petersburgu bili prisutni svi vodeći svjetski stručnjaci

Amela i Reuf Karabeg predstavili su Bosnu i Hercegovinu na dostojan način te ponovno sreli i upoznali najveća svjetska imena iz estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije.


Njih dvoje će sa zadovoljsvom svoja saznanja prenijeti kolegama iz BiH na mini-simpozijumu i sastanku Udruženja plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih hirurga u BiH čiji je predsjednik prof. Reuf Karabeg, a koji će se održati u novembru 2016. godine.


Profesor Karabeg u društvu Osvaldo Saldanhe iz Brazila

Profesor Karabeg u društvu Osvaldo Saldanhe iz Brazila


Prenošenje znanja je ključ za dobrobit  i zadovoljstvo pacijenata iz naše države i okruženja.


Inače, pored Amele i Reufa Karabeg u Sankt Petersburgu su bili prisutni svi vodeći svjetski stručnjaci iz plastične i estetske hirurgije - u sklopu plastično rekonstruktivne hirurgije kao što su: Robert Cohen, Daniel Delvecchio i Constantino Mendieta (Sjedinjene Američke Države), Osvaldo Saldanha (Brazil), Michael Scheflan (Izrael-USA), Timo Bartels (Njemačka), Vitaly Zholtikov (Rusija, predsjednik kongresa), Per Heden (Švedska), William Adams (USA), Frank Lista (Kanada), Alejandro Mendez (Argentina), Moustapha Hamdi (Belgija)....

Više informacija na: avaz.ba

e-max.it: your social media marketing partner
 

. . . . .

Karabeg Medical Group

Himze Polovine br. 39
71 000 Sarajevo;
Bosna i Hercegovina

tel: +387 33 556 556
fax: +387 33 556 555

 

 

 

 

© 2016 Karabeg Medical Group - All rights reserved | Site map

 

 

Pratite nas na Facebooku: